Heeft je kat last van pijnlijke klitten, een vuile vacht, rondvliegende kattenharen? Ook ziekte en ouderdom kunnen ervoor zorgen dat een kat zijn vacht niet meer goed kan onderhouden. Laat de vacht van je kat regelmatig onderhouden om vervilting en knopen te vermijden. Een trimbehandeling omvat het verwijderen van alle vilt en knopen en het volledig kammen van de vacht. Indien nodig en indien de kat het toelaat kan ik ook de nagels knippen, de oren en ogen reinigen en een sanitaire trim doen.

Knopen en vilt gaan niet vanzelf weg, dus hulp is hierbij gewenst. De viltplekken worden doorgaans plaatselijk geschoren. Zo kunnen de huid en de vacht zich weer herstellen en kan uw kat zich weer zonder pijn bewegen. Bij vilt is kammen geen optie meer. Het zou echt niet katvriendelijk zijn om dit te proberen uitkammen en uitpluizen.

Mijn visie is huid- en vachtvriendelijk trimmen, maar vooral katvriendelijk. Het is belangrijk om altijd met rust en ruimte te werk te gaan. Katten zijn zeer stressgevoelig en nemen onze negatieve energie over. Ik werk steeds met veel geduld en liefde. Aarzel niet om een afspraak te maken. Samen zoeken we naar een goede oplossing om de vacht van je kat weer in orde te brengen. Elke kat verdient een pijnvrije vacht!

•  Kattentrimsalon te Asse (Zellik)

Door de coronacrisis heb ik een contactloos trimsalon geopend bij mij thuis. Zo kan ik jullie katten op een veilige manier verzorgen. Het adres is Lusthuizenstraat 18, 1731 Asse (Zellik). Afspraken kunnen van maandag tot zaterdag, zowel overdag als ‘s avonds. Je kan zelf niet aanwezig zijn tijdens de trimbehandeling. Ik neem het mandje aan de deur aan. Indien mogelijk film ik voor jou een stukje van de trimbeurt.

➡️Betaling gebeurt liefst via MobilePay (smartphone).
➡️Ben je zelf ziek? Stel de afspraak uit of laat iemand anders je kat brengen.

• Kattentrimmer aan huis
Ik kom aan huis in de ruime regio rond Asse. Dit gebied omvat onder meer Wemmel, Merchtem, Meise, Opwijk, Dilbeek, Ternat en Grimbergen. Woon je verder? Geen probleem, ik kom ook daar graag langs. Wanneer het verder is dan 15 km dan vraag ik wel een kilometervergoeding. Door de huidige maatregelen omtrent corona zijn huisbezoeken momenteel niet mogelijk.

• Bij dierenartsencentrum Coranimo
Ik werk samen met Dierenartsencentrum Coranimo in Vilvoorde. Elke dinsdagnamiddag (tussen 12u30 en 18u30) kan je bij mij een afspraak inplannen voor een trimbehandeling in de dierenartsenpraktijk. Je kan de trimafspraak ook combineren met een dierenartsbezoek (bijvoorbeeld voor de jaarlijkse vaccinaties). Ook katten die enkel te behandelen zijn onder lichte sedatie of narcose kunnen wij op deze manier verder helpen.

Pin It