Zoek je een kattenoppas met ervaring, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik kom dagelijks langs om je kat de nodige verzorging en aandacht te geven. Zo kan je kat in haar eigen vertrouwde omgeving blijven en wordt je huis ook meteen in de gaten gehouden tijdens je afwezigheid.

Ik kom eenmaal per dag langs om je kat(ten) te verzorgen, dit omvat:
– eten en drinken geven
– kattenbak schoonmaken
– persoonlijke aandacht op maat van de kat
– een regelmatig verslag met foto’s
– verzorging van kleine bijkomende huisdieren (zoals vissen en kippen)
– het leegmaken van de brievenbus en andere kleine taken

Voor meerdere katten wordt geen extra bijdrage gevraagd. Ik kan geen vaste tijden garanderen voor de oppasbezoeken aangezien ik dit combineer met mijn werk als kattentrimmer. Twee bezoeken per dag (ochtend en avond) zijn hierdoor dus ook meestal niet mogelijk. Deze dienst biedt ik aan in de regio rond Asse, Wemmel, Dilbeek, Merchtem. Woon je verder? Geen probleem, neem contact met me op zodat ik kan bekijken of het lukt. Ik kom graag langs voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek!

This function has been disabled for MIAUW - kattentrimmer.