TARIEVEN KATTENTRIMMEN 2023

  • Trimbeurt in trimsalon (Asse):  €50
  • Trimbeurt bij dierenarts (Vilvoorde en Affligem):  €55
  • Trimbeurt aan huis:  €65 (+ €50 per extra kat)
    + reiskosten € 0,4170/km heen en terug vanaf > 15 km van Zellik en ev. parkeerkosten

Toeslag bij extreme vervilting of achterstallig onderhoud: + €20

Wanneer het onmogelijk is om alle knopen en vilt te verwijderen in één trimbeurt (bijvoorbeeld door te veel stress bij de kat), dan wordt een tweede trimbeurt voorgesteld.

Wanneer uw kat echt niet behandeld kan worden (té agressief of gestresseerd), dan zal ik de behandeling moeten stoppen en breng ik een starttarief van €25 in rekening. (Dit telt niet bij een huisbezoek, dan wordt het normale tarief gevraagd.) Samen met u wordt er dan gezocht naar een gepaste oplossing waarin uw kat toch geholpen kan worden.

Ik trim geen katten met vlooien, ringworm of andere besmettelijke aandoeningen. Ga in dat geval eerst naar je dierenarts voor een behandeling. Na het afronden van de behandeling is je kat hier weer van harte welkom.

Tot 24 uur voorafgaand aan de trimbeurt, is annuleren of verzetten kosteloos. Binnen de 24 uur annuleren of verzetten? Dan ben ik genoodzaakt om de trimbeurt in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Betalen kan cash of via MobilePay (Payconiq). Wanneer u een afspraak maakt, gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden en het privacybeleid. MIAUW is een geregistreerde, verzekerde en professionele onderneming (met ondernemingsnummer BE 0674 730 614).

TARIEVEN PRODUCTEN 2023

  • Verzorgingsset (kam, borstel, microvezeldoekje): €15
  • Potje valeriaankruiden: €7,50 (hervullen kan voor €5)

Deze producten kunnen worden aangekocht tijdens de trimbeurt. Je kan ze ook steeds komen afhalen in mijn trimsalon (na afspraak).

This function has been disabled for MIAUW - kattentrimmer.